Kecskesajtos sült zöldségek

Gasztro

Kecskesajtos sült zöldségek

Friss nyári recept!

Hozzávalók

  • 15 dkg húsos szalonna
  • 10-12 szem újburgonya
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 szál sárgarépa
  • 10 dkg kecskesajt
  • 1 csokor petrezselyem

 

Tovább olvasok

Elkészítés

A húsos szalonnát felkockázzuk, majd kevés zsiradékon elkezdjük pirítani. Ha már megpirult, rádobjuk a feldarabolt újburgonyát, a karikára vágott hagymát és a megtisztított, felkarikázott sárgarépát.

Ha a zöldségek megpuhultak és szép pirult színük lett, akkor rámorzsoljuk a kecskesajtot. Óvatosan átforgatjuk az egészet. Amint a sajt olvadni kezd, lehúzzuk a tűzről, és azonnal tálaljuk.