Főtt kolbász

Gasztro

Főtt kolbász

Borbás Marcsi receptje

Hozzávalók

  • 1 szál füstölt kolbász
  • Univer mustár
  • Univer csemege torma

 

Tovább olvasok

Elkészítés

A virsli megjelenése előtt gyakran került az asztalra a főtt füstölt kolbász. Szilveszteri csemegeként is fogyasztották, természetesen mustárral vagy tormával. Az elkészítése rendkívül egyszerű. A füstölt kolbászt hüvelykujjnyi darabokra vágjuk, és feltesszük főni.

Ha megpuhult, frissen, forrón már fogyasztjuk is. Húsvétkor a sonka mellé is kerülhet néhány darab a főzővízbe.

 A recept megjelenését az Univer támogatta.

Ajánljuk még:

Millió gyümölcs kínálja magát – készítsünk jeges teát!

Rekordmeleg napokat élünk, és ahogyan az előrejelzéseket nézem, ez nem is lesz sokkal másként július teljes hónapjában. Az ilyen száraz, forró napokon kiemelten fontos a megfelelő folyadékfogyasztás, ám az erre legalkalmasabb tiszta víz mellett olyan frissítő italokkal is változatossá tehetjük napjainkat, amelyek nemcsak finomak, hanem egészségesek is. Ezúttal házi jegestea receptekkel igyekszünk feldobni a nyarat – érdemes kipróbálni őket.