Hozzávalók
- 4 db sós palacsinta
- 25 dkg tejszínes sajtkrém
- 1 kiskanál csípős paprikakrém
- rozmaring
- 8 db bambuszpálca
Fotó: Halmos Monika @rozsakunyho
Elkészítés
A krémsajtot a csípős paprikakrémmel és finomra vágott rozmaringgal ízesítjük. Ki-ki ízlése szerint tegyen bele többet-kevesebbet, de érdemes erősen fűszerezni. A sós palacsintákat félbevágjuk.
Fotó: Halmos Monika @rozsakunyho
Az egyenes oldalára egy csíkban sajtkrémet kenünk, és szorosan felcsavarjuk. Az így kapott vékony hengerből csigát formálunk, és bambuszpálcára tűzzük. Ha van kéznél bőven rozmaring, egy-egy rövid hajtást tűzhetünk a végére, dekorációnak.
Máris kínálhatjuk, szépen mutat a kínáló tálon, és nagy társaságban egyszerű fogyasztani, a pálcikánál fogva. Külön kínálhatunk mellé csípős mártogatót.
Fotó: Halmos Monika @rozsakunyho
Nyitókép: Halmos Monika @rozsakunyho
Ajánljuk még: