Hozzávalók
- 4 dl zsíros habtejszín
- 1 cs instant zselatin
- 4 dl zsíros tejföl
- 4 ek porcukor (ízlés szerint)
- 2-3 szem biocitrom
- 30-40 db babapiskóta
Elkészítés
A habtejszínt jéghidegre behűtjük, majd közepes fokozaton elkezdjük felverni. Közben hozzáadjuk a zselatint is. A tejfölt robotgép üstjébe rakjuk, és lassú fokozaton kikeverjük az ízlés szerinti mennyiségű porcukorral. Ízesítjük a biocitromok reszelt héjával, és egy kis levet is facsarhatunk bele.
Ha elkészültünk, a tejszínhab egyharmadával fellazítjuk a tejfölös keveréket, majd a többit is óvatosan beleforgatjuk. Ezután egy csinos tálba rétegezzük a babapiskótát a krémmel. A lényeg, hogy végül krémmel zárjuk a sort. Ha elkészültünk, folpackkal befedjük az egészet, és egy éjszakára hűtőbe rakjuk. Másnap tálalhatjuk is.
Ajánljuk még: