5+1 tavaszváró leves, amit fél óra alatt megfőzhetsz

Gasztro

5+1 tavaszváró leves, amit fél óra alatt megfőzhetsz

Nagyon várjuk már a tavaszt, nem csak a konyhában. Lassan érkeznek a friss, hazai zöldségek is, addig viszont megéri elhasználni a beraktározott téli zöldségeket. Például ilyen levesek formájában!

1. Mindentbele zöldségleves 


Marcsi téli zöldségleveseként is ismerhetitek ezt az illatos, vitamindús, minden jóval megpakolt levest!

 
Egy.hu

 TÉLI ZÖLDSÉGLEVES

2. Céklaleves

Borbás Marcsi egyik téli receptje, amiből nemcsak vitaminokból tankolhatsz be, de még a szemedet is gyönyörködteti!

 
Egy.hu

LEVES A JAVÁBÓL: SZÍNES CÉKLALEVES 

3. Sörös burgonyakrémleves 

Akinek a pincében akad még néhány fonnyadt kis krumpli, és a hűtőben egy sör, ezt a receptet imádni fogja! Hedonistáknak kolbászcsipsszel ajánljuk!

SÖRÖS-KOLBÁSZOS BURGONYAKRÉMLEVES

 

4. Citromos csirkeleves
A görögök egyik húslevesfajtája, ami ízvilágban és külsőben is eltér a miénktől. A tavaszi újrakezdés jegyében megéri kipróbálni!

 

CITROMOS CSIRKELEVES, AHOGY A GÖRÖGÖK IS KÉSZÍTIK

5. Kukoricakrémleves sajtos ropogóssal

Videón mutattuk, hogy készítsétek el ezt a pár perc alatt összedobható, gazdag levest!

 
Egy.hu
 

 KUKORICAKRÉMLEVES SAJTOS ROPOGÓSSAL

5 + 1: Borscs

Az oroszok egyik nemzeti étele, amibe sokféle téli zöldséget belepakolnak, mellé pedig jóféle húsokat tesznek. Laktató egy leves, és bár több mint fél órát kell várni, míg megfő, de a munka igazán nem sok vele!

BORSCS – A LEGHÍRESEBB OROSZ ÉTEL

Ajánljuk még:

A töltött káposztát többféleképpen is készítheted! 6 receptet hoztunk

A töltött káposzta olyan klasszikus, amelyet sokféle recept szerint tudunk elkészíteni. Mutatjuk a recepteket, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt: van exkluzív, hagyományos, diétás, és olyan is, ami földhöz vág, pedig vegetáriánus. A savanyú káposztát régen a „magyarok címere” névvel illették, hiszen rengeteg olyan receptünk volt, amelynek ez a fő alapanyaga. Mindenütt közkedvelt, még sincs belőle két egyforma.