Aktív

Vigyázz, erről le ne maradj! Még 5 napig fogadjuk a pályázatokat

5 napod maradt beküldeni egy fotót, amivel az év egyik legerősebb csomagját nyerheted!

Ez a karácsony más, mint a többi, ezt te is jól tudod... Több izgalom, lázasabb készülődés, sok újdonság jutott mindannyiunknak idénre, és ez nem kevés feszültséggel is jár. Éppen ezért idén az Univer és az egy.hu Rákóczi Feri segítségével kihívást indított azzal a céllal, hogy sokaknak segítsen a karácsonyi feszültség levezetésében – egy kicsit másképp. 

Tartsatok velünk, próbáljatok ki valami újat; engedjétek ki a gőzt már az adventi készülődésben, és kóstoljátok meg a Haragos Pista szaloncukrokat! Csípős élményt garantálunk, ami határozottan felpezsdít, talán könnyeket is csal szemeitekbe, mindenesetre különleges hangulatot teremt a karácsonyi készülődéshez.

Kóstolás utáni pillanatképeket várunk, hogy a legviccesebb fotó gazdáját megajándékozhassuk egy Univer ajándékcsomaggal, ráadásul a kiválasztott fotókat egy későbbi egy.hu-s cikkben is közzétesszük az eredményhirdetés után. 

A fotókat az egy.hu Facebook-posztjához várjuk kommentben vagy a jatek [at] egy [dot] hu email-címre elküldött üzenetben, aminek tárgya „Haragos Pista” legyen. 

A részleteket itt találjátok!

A kép beküldésének határideje december 6.! 

A cikket az Univer támogatta.

 

Borbás Marcsi adventi ízutazásra hív minket
Hozzuk ki ebből a mostani, egyedi adventi időszakból a lehető legtöbbet: induljunk képzeletbeli utazásra az ízek, illatok, receptek segítségével. Idegenvezetőnk Antal Csilla lesz! 

 

Már követem az oldalt

X