Mesés Piroska-pályázat - Eredményhirdetés

Aktív

Mesés Piroska-pályázat - Eredményhirdetés

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Rengeteg fantasztikus mesét küldtetek Mesés Piroska-pályázatunkra: 269 mesét küldtetek országszerte 43 településről, 61 iskolából, 83 osztályból. Nem volt könnyű feladat szerkesztőségünk tagjainak ebből a 269 egytől egyig kreatív, kedves, minden ízében édes meséből csupán tíz darabot kiválasztani, amiből a végső zsűri, a pályázatot támogató Piroska Szörp munkatársai a három dobogóst megszavazták. E három mesére lehetett Facebook-oldalunkon szavazni.

A nyertesek sorrendje így alakult:

1. Helyezett: a Kiss Bálint Református Általános Iskola 4.a osztálya

Nyereményük egy osztálykirándulás: mesés szafarikaland a Piroska Szörp csapatával. Piroska Szörp telephelyén szörpintés, sütizés és játék vár rájuk, majd utazás a Richter Safari élményparkba, ahol VIP vendégek lesznek a gyerekek és a kísérők!

2. Helyezett: Csonka Ferenc 6. osztályos tanuló

Ferenc nyert osztályának egy Osztálykirándulást, amiben a Piroska szörpgyártás otthonába látogathatnak! A Piroska Szörp telephelyén szörpintés, sütizés és játék, majd jelmezbe bújás és a gyár felfedezése vár rájuk!

3. Helyezett: Landgren Ingrid Ester 3. osztályos tanuló

Ingrid Piroska-szörp ajándékcsomagot nyert, Piroska tornazsákot telepakolva szörppel, tollal, pohárral, labdával, játékokkal.

Ejtsünk szót a különdíjakról is! 

A verseny különdíjasa, aki giga mennyiségű szörpöt nyer, ahonnan a legmagasabb darabszámú pályázatot küldték: az Újpesti Homoktövis Általános Iskola!

Mellettük, a sok szuper pályaműből még két egyéni különdíjazottat választott a zsűri, akik 1-1 karton (hat flakon) szörpöt nyertek:

Zádeczki Marcell, aki az egyik legfiatalabb pályázó, második osztályos, a meséje mégis a legjobbak között van.

Vajai Alíz Anna, aki húsz aranyos, kedves mesét küldött egymaga!

És két közösséget is elismert a Piroska szörp különdíjasként, akik két-két karton, vagyis tizenkét flakon szörppel gazdagodtak:

Győrváriné Sali Johanna osztályfőnök osztályát, ahol az osztály együtt írt két mesét is, illetve a Csemő Ladányi Mihály Általános Iskola pályázóit, akik akik Szente Zsuzsanna magyartanár munkájának hála hihetetlenül sok mesét küldtek, épp csak lecsúsztak a legtöbb mesét küldő iskola helyéről. 

Gratulálunk mindenkinek!

Ajánljuk még:

Készen állsz a felszállásra? Budaörsi Airshow június 22-én! (x)

Idén is különleges programokkal várja a repülés szerelmeseit a hatodik Budaörsi Airshow június 22-én. Régi és új repülőgépek, légi- és földi bemutatók, kiállítások és gyerekprogramok várják az érdeklődőket a Budaörsi Repülőtéren. A belépés díjtalan.