Aktív

#karácsonyiasztalom Instagram játék szabályzata

Játékot hirdetünk az instagramon! 

Játssz és nyerd meg

  • öt, a játékban feltüntetett ajándékcsomagunk egyikét

A játék időtartama: 2021. december 27. - 2021. december 27

Hogy fest a karácsonyi asztalotok?

A játékban való részvételhez

1. tölts fel egy képet az oldaladra a megterített ünnepi asztalodról, #karacsonyiasztalom címkével
2. likeold a játékot meghirdető posztot
3.  kövesd Borbás Marcsi és az Egy.hu instagramoldalát
4. kommentben jelöld meg egy barátnőd/barátod, aki szerinted szeretne részt venni a játékban!

Jelen nyereményjátékot az Instagram semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható. 

A nyereményjátékban való részvétel személyi feltételei

A nyereményjátékban minden magyarországi lakcímmel rendelkező, 14. életévét betöltött természetes személy részt vehet. A nyereményjátékban részt vevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

A játékra való jelentkezés módja

A játékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül, ha a Játékos a nyeremény megszerzésének céljából „Követés” („Follow”) kapcsolatot alakít ki a Szervezők, vagyis az egy.hu Instagram-oldalával, valamint fotót tölt fel a saját profiljába, és megjelöli („taggeli”) 2 ismerősét. Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.

A jelentkezéssel a Játékos hozzájárul, hogy a játékhoz kapcsolódó képét az egy.hu weboldalon közzétegyük.

A nyereményjátékban az összes, az Instagram-profilt bekövető, képet feltöltő és ismerőst „taggelő”), személy között kerülnek kisorsolásra a nyeremények a nyereményjátékot hirdető poszt alatti kommentekből véletlenszerűen sorsolva.

A sorsolás ideje és a nyertesek értesítése

A nyereményjáték 2021. december 27. 24:00-ig tart, az eredményhirdetés 2021. december 31-én lesz. A nyerteseket Borbás Marcsi és az egy.hu szerkesztősége választja. A Nyertest az egy.hu-offical és a borbasmarcsi_official Instagram-profilon keresztül a keresztül a játékra irányuló képek alatt kommentben értesítjük. A nyeremény átvételének pontos helyét és idejét a Nyertessel a kapcsolatfelvétel után egyeztetjük.

A nyeremény átvételének feltételei

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyertes nem veszi fel a kapcsolatot a szervezővel a Nyertes nevének ismertetése után legkésőbb 1 héten belül. A játékban résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervezők a hivatalos Instagram oldalán győzelmük esetén közzétegye az Instagramon használt profiljuk nevét, amivel a játékban részt vettek.

Szervező jogai

A Szervező kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt az Instagram oldal neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni.

Adatkezelés

A nyereményjáték során a szervező nem jut személyes adatokhoz. A nyilvános adatok kezelése az Instagram minden felhasználó számára biztosított lehetőségei és szabályai alapján történik.

Ajánljuk még:

Cicák is lehetnek segítő és terápiás állatok – az első hazai macskaterápiás alapítvány elnökével beszélgettünk

Bánszky Noémi gyógypedagógus eredetileg kutyás terapeuta volt, de örökbefogadott cicáját annyira megkedvelték a páciensei, hogy amióta nyugdíjba mentek az ebek, csak macskaterápiával foglalkozik. Idén januárban hozta létre a Terápiás és Segítő Macskákért Alapítványt, amely a maga nemében egyedülálló hazánkban. Arról beszélgettünk, hogyan és miben tudnak segíteni a macskák az embernek.

 

Már követem az oldalt

X