Aktív

Egy napig fogadjuk még a pályázatokat: nyerd meg te az erős csomagot!

Egy napod maradt, hogy beküldd a legviccesebb fotódat pályázatunkra!

Egyre közelebb a karácsony, egyre fokozódik a készülődés izgalma. Csillapítsd a feszültséget, vegyél részt az Univer és az egy.hu közös kihívásában, amit Rákóczi Ferivel együtt indítottunk! Kóstold meg a Haragos Pista szaloncukrokat és készíts egy fotót, hogy mi is láthassuk a reakciódat. Nem titok, csípős, fűszeres, pikáns élményben lesz részed, és egy pillanatra talán megfeledkezel a készülődés fáradalmairól. Oszd meg velünk a kóstolás élményét egy fotóban, hogy bekerülj az exkluzív Univer ajándékcsomag várományosai közé!

Közvetlenül a kóstolás utáni pillanatképeket várunk, a legviccesebb fotó gazdáját pedig megajándékozzuk egy Univer ajándékcsomaggal, majd a kiválasztott fotókat egy későbbi egy.hu-s cikkben is közzétesszük, az eredményhirdetés után. 

A fotókat az egy.hu Facebook-posztjához várjuk kommentben vagy a jatek [at] egy [dot] hu email-címre elküldött üzenetben, aminek tárgya „Haragos Pista” legyen. 

A részleteket  itt találjátok!

A kép beküldésének határideje december 6.! 

A cikket az Univer támogatta.

 

Végeláthatatlan ünnepi feladatok? Összeírtuk a teendőket, hogy segítsük a készülődést!
Kétségtelenül a karácsony az év egyik legjobban várt ünnepe, bár én már az adventi időszakot is legalább annyira várom, mint magát a szentestét. Minden évben elhatározom, hogy időben elkezdem a készülődést, hogy ne kelljen kapkodni, rohanni, idegeskedni – ezt több-kevesebb sikerrel abszolválom. A kulcs a tervezésben rejlik: alaposan végig kell gondolni, hogy milyen karácsonyt szeretnénk, mi az, amit tudunk vállalni, és be kell látni, ha valami megvalósíthatatlan. Írjunk listát a teendőkről és tartsuk be a határidőket – megelőzve ezzel az utolsó pillanatos kétségbeesést és pánikot. Mindenesetre még van időnk arra, hogy minden fontos dolgot elintézzünk. 

 

Már követem az oldalt

X