Ahol a lóerő és a férfierő összeadódik – a professzionális kerti gépek bennünket erősítenek (x)

Aktív

Ahol a lóerő és a férfierő összeadódik – a professzionális kerti gépek bennünket erősítenek (x)

„Ha rövid a kardod, toldd meg egy lépéssel!” – szól a mondás, és pontosan ezt teszi minden okos kertész, aki minőségi eszközöket vásárol a megterhelő kerti munkákhoz. Az Andl Kft. termékválasztéka a legigényesebb profik számára is bőven szolgál meglepetésekkel.

Sokunk kedvence a Husqvarna, hiszen kiváló krosszmotorokat gyárt, de profi kertészeknek egy olyan 5 lóerős és közel fél méteres vágólappal rendelkező benzines motoros fűrésztől, mint az 572 XP is könnybe tud lábadni a szemük.

Az Andl Kft. valóságos autószalonként gondoskodik a komoly munkagépek kínálatáról: a fűkaszától a legdurvább önjáró hernyótalpas rézsűnyíróig gazdag választékkal várja a megbízható minőséget kereső profi kertészeket. A több mint 30 éves múlttal rendelkező cég tulajdonosa Andl József, aki az alapoktól kezdte a szakmát egy veszprémi cégnél, ahol maga is alkalmazottként árusított: ott ismerkedett meg a Husqvarna gépekkel, majd mikor a saját vállalkozása kezdett megerősödni, akkor további telephelyeket nyitott Pápán, Győrben és Veszprémben. 10 éve vették fel kínálatukba az Ariensco csoportba tartozó Ariens, és a német AS Motor márkát is, így váltak mára megkerülhetetlenné erdészeti, park- és kertgondozási témában. 

 

Amennyiben menőbb dologra vágysz, mint egy Segway Navimow felprogramozott robotfűnyíró (pedig ennél kevés menőbb van), akkor pattanj egy összkerékhajtású, differenciál zárral is ellátott, „made in Germany” AS-Motor fűnyíró traktor ülésébe, vagy maxold ki a témát, és keresd ugyanezt távvezérelhető kivitelben! Sőt, akár az ülés nélküli önjáró, elektromos Raymo R42 Flex-et is választhatod! Bár ez leginkább csak vérprofiknak való, hiszen egy 5000 m2-es kertet egy óra alatt legyalul akkor is, ha a legdurvább gaz van benne. Ellenben közületi területek, ipari létesítmények, sportközpontok talajának rendben tartására ideális választás. Az Andl Kft. telepítette és programozta többek között a balatonfüredi Tagore sétány fűnyíró robotjait is. Ha pedig a metszőollók Mercedesét keresed, akkor a Volpi lesz a befutó, méghozzá akkus kivitelben!

 

Weboldalukon ezernyi termékből választhatsz, de honnan tudhatod, hogy melyik lesz a neked megfelelő láncfűrész, sövénynyíró vagy bozótvágó? Az Andl Kft.-nél az értékesítés alapja a tanácsadás. Egy komoly gép ára akár hét számjegyű is lehet, abban sem egyszerű dönteni, hogy akkumulátoros vagy benzines meghajtása legyen. Igazából mindegy hogy otthoni felhasználásra keres valaki eszközt, vagy éppen egy repülőtér rendben tartásához, azt fogják ajánlani ami neki megfelelő. Utóbbi esetben még a helyszínre kiszállított gépekkel bemutatót is tartanak, hogy minden döntéshozó valóban képbe kerüljön az adott termék kapacitásával, funkcióival és  optimális üzemeltetési körülményeivel.

Komoly munkagépek kapcsán az akkumulátoros megoldások kevésbé népszerűek, pedig mára a technológia tökéletesen kiforrott ezen a területen. Egy robotfűnyíró magától közlekedik (beüzemelés után, amit szintén elvégez a forgalmazó), és ha merülne, visszamegy a dokkolóra, feltölti magát, majd folytatja a munkát, mi pedig akár a mobiltelefonunkról követhetjük a ténykedését. A 21. század a kerti/ipari eszközök világába is beköszöntött, és nem biztos hogy mindenki a legkeményebb fizikai igénybevételt kívánja egy húzós nap végén, amikor a kerti teendők kerülnének sorra, de a teraszról csak elvezényelgetné a fűnyíróját. 

Egyedülálló kínálattal, a leginnovatívabb és legprofesszionálisabb megoldásokkal, valamint hatalmas raktárkészlettel igyekeznek ügyfeleiket kiszolgálni. Legyen szó autonóm nyírási rendszerek telepítéséről, magán, ipari vagy önkormányzati közterületeken. De profiljukba tartozik a napelem park fenntartás is, ahol nagy felület nyírókkal, kis kommunális gépekkel vagy távvezérelt gépekkel tartják rendben a területet – mindezt a fenntarthatóság jegyében. (x)

Ajánljuk még:

Két keréken járó boldogság – kedvenc hazai túraútvonalaink

Ahogyan a futás, úgy a kerékpározás is reneszánszát éli: az elmúlt években egyre nagyobb divatja lesz két kerékre pattanni, és így fedezni fel országunk szépségeit. A természet és a tekerés szerelmeseinek szeretnénk most kedvezni válogatásunkkal, amelyekben a legszebb hazai útvonalakat igyekeztünk összegyűjteni.