Anyja lánya! 8 híres párost mutatunk, akiket megéri ismerni! Kvízezz!

Ünnep

Anyja lánya! 8 híres párost mutatunk, akiket megéri ismerni! Kvízezz!

A nők minden területen képesek nagyot alkotni, legyen szó művészetről, sportról, tudományról… bármiről. És olykor mintha a tehetséget, a tudást anyatejjel szívnák magukba a lányok! Olyan híres anya-lánya párosokat gyűjtöttünk most, akik valamely területen kiemelkedőt alkottak! Ismered őket?

Híres anyák híres lányairól főképpen a színészvilágban hallunk. Pedig bármilyen területét vizsgáljuk az életnek, ismert párosokra bukkanhatunk! Mutatunk most néhányat a  – hazai és nagyvilági – színjátszásból, az írás-festés területéről, a sportolók közül, a tudományból és történelemből ismert karaktereket is.

Ha tetszett ez a kvíz, próbáld ki valamelyik másik kvízünket is! Tesztelheted például, mennyire ismered a hungarikumokat, vagy azt, mennyire ismered a jellemző magyar ételek készítési módját!  

Nyitókép: Bence Halmosi
Kvíz nyitóképe: Fortepan, adományozó: Sárosi Imre

Ajánljuk még:

Paprikával álmodni annyit tesz, hogy... – Ismered a paprika titkait? Kvízezz, és kiderül!

A magyar gasztronómia egyik legfontosabb alapanyaga a piros paprika. Gyerekkoromban kerültem a csípőset, nem értettem, hogy a szüleim mit szeretnek benne. Mára viszont már vágyom arra a csípős ízre, amitől az étel, szinte megmagyarázhatatlan módon, de még jobban esik… De van ám ezen túl is egy-két kérdés, érdekesség a paprika kapcsán, amiről kevesen tudnak. Te ismered a parika titkait? Kvízezz!

 
X
Már követem az oldalt