Az elmúlás kies tájain át az életbe érkezünk meg, avagy ezért érdemes megbarátkozni saját halálunkkal
A halál rejtélye nagyjából az idők kezdete óta foglalkoztatja az emberiséget. A megértés szándéka a mai napig nem veszített az erejéből, ráadásul most, egy világjárvány kellős közepén aktuálisabb, mint valaha. Vincenzo Paglia érsek Nővérünk, a halál című könyvében a téma mélyebb értelmezésére vállalkozik. Általa részt vehetünk egy utazásban, amely az elmúlás kies tájain át vezet, hogy végül az életbe érkezzünk meg.
Érzékeny férfierő: egy könyv utánajárt, milyenek a valódi férfiak
Hol vannak a valódi férfiak? Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy valódi férfi? Miután a hosszú ideig elfogadott férfimodellt érthető okokból manapság marginalizálták, adott a kérdés: hogyan, milyen elemekből építheti magát újra az erősebb nem képviselője? Anselm Grün bencés szerzetes könyve ezekre a kérdésekre igyekszik választ adni.
5 frissen megjelent könyv, ami kiránt az egyhangúságból

A hétköznapokat hosszú ideje karanténban tartó járványhelyzet mindenkit arra kényszerít, hogy találja meg a négy fal között a hozzá legközelebb álló, minőségi időtöltést. Ajánlanánk öt fontos kérdésekkel foglalkozó könyvet, amelyek segíthetnek az élet újragondolásában és élvezetében.