„Igyekszünk méltóképpen megmutatni az Őrség ízeit” – interjú a Pajta étteremből
Ránézésre nagyvárosi hipszter, közelebbről viszont csupa szív művészlélek, akinek az álomkonyhájában mindig jó zene szól, a falakat graffiti díszíti, a polcokon pedig különféle zuzmók és más erdei kincsek sorakoznak, csillogó üvegekbe zárva, savanyítva vagy fermentálva, hogy aztán egy gondosan megalkotott tányéron nyerjenek végső értelmet. Farkas Richárddal, az őrségi Pajta étterem séfjével beszélgettünk.
Zebratorta (egy kicsit másként)
A Zebratorta egy igazán csinos sütemény, de azért valljuk be, az eredeti változat íze nem kifejezetten különleges, inkább semleges, sűrű piskótaszerű élmény. Az én verzióm egy kicsit izgalmasabb, karakteresebb ízű, és látványra is más.