Eljött a grillszezon! Dagadóból készült húspogácsát készít Marcsi, amit grillen pirított pitába tölt, fűszerekkel, zöldségekkel, joghurttal együtt.
Grillezett hal
04:56
Halat is lehet ám grillezni! Ráadásul nagyon egyszerű megsütni: könnyű és finom vacsora készülhet így.
Tejszínes csirke
05:46
Egy újabb fantasztikus recept csirkével, szabadtéren elkészítve!
Savanyú kacsaragu
06:13
Egy újabb recept, ami szabadtűzön készül, mégpedig egy kerámiaedényben!
Klasszikus grillezős menüt hozott mára Borbás Marcsi!
Libahúsos parasztreggeli
06:29
Egészben nem sül puhára a grillen egy libacomb, de ezzel a technikával tökéletes lesz!
Rosé kacsamell grillen
06:44
Grillezéskor bátran nyúljunk a baromfihúshoz. A kacsa például tökéletes alapanyag ilyenkor is, ezzel a recepttel pedig garantáltan zseniális lesz az eredmény!