
Käsespätzle Pesti István módra
Ha jó käsespätzle-re vágysz, és nyitott vagy az újításokra, ez a te recepted!

Zsidótojás
A zsidótojás az európai zsidó konyha egyik alapvető étele, zsidó kaviárnak is nevezik, de lengyeltojásnak is, miután a libát valószínűleg a lengyel zsidók ismertették meg a magyarokkal. Többféleképpen készítik, az autentikus változatban van libamáj. Hamar elkészíthető, szendvicsbe, egyszerű vacsorának is kiváló. Aki a májat szereti, ezt is szeretni fogja...

Citromos csirkeleves, ahogy a görögök is készítik
Ha csirkehúsból szeretnénk levest főzni, legtöbben a húslevest választjuk, pedig felsorolni is nehéz lenne hányféleképpen elkészíthetnénk. Talán Görögországban a csirkeleves örvend olyan népszerűségnek, mint a mi hagyományos hétvégi fogásunk. Nagy előnye a mi húslevesünkkel szemben, hogy nem kell órákon át főzni.

Pestós rizottó libamájdarabokkal és karamellizált hamis mini „csirkecombbal”
Rosario Simeoli receptje, aki a Trattoria Pomo d’Oro séfje

Zöld tésztával rétegzett, campidanese kolbászos lasagne
Rosario Simeoli receptje, aki a Trattoria Pomo d’Oro séfe

Tavaszi paella
A spanyoloknál talán régiónként, családonként más ez a recept, de Borbás Marcsinál így készül!

Kacsamáj spagettivel és Rosario carbonaraszószával
Rosario Simeoli receptjei, aki a Trattoria Pomo d’Oro séfje

Garganelli tészta gobetti rákfarokkal és virágos cukkinivel
Rosario Simeoli receptjei, aki a Trattoria Pomo d’Oro séfje

Gyöngytyúkhússal töltött plin tészta pecsenyeszósszal, parmezánkrémmel és szarvasgomba-reszelékkel
Rosario Simeoli receptje, aki a Trattoria Pomo d’Oro séfe

Tex-mex, az amerikai húsgombóc
Texasi-mexikói recept, ezért nevezik tex-mexnek. Paradicsomos húsgombóc, passzol a mi ízlésvilágunkhoz.