Család

Karácsonyi ajándékok, amiknek tényleg örül egy nő

Találd meg a tökéletes ajándékot! Legyen szó a barátnődről, testvéredről, anyukáról, nagyszülőről – vannak ötleteink, minek örülnének!

Nőknek megtalálni a tökéletes ajándékot felér egy aknakereső játékkal – legalábbis a férfiak szerint. Valljuk be, ez nem áll messze az igazságtól, hisz sokszor mi sem tudjuk, hogy mire vágyunk igazából. És ha ki is találjuk időben, akkor se biztos, hogy pont azt szerettük volna, amit a másik megvett, vagy nem olyan színben, olyan méretben.

Én tipikusan ilyen nőszemély vagyok, ráadásul gyűlölöm a porfogókat, maximálisan a hasznos ajándékok pártján állok. Nem könnyű nekem ajándékot venni, elismerem. Pontosan ezért csinálok már jó pár éve listát arról, hogy mire vágyom, és azt szűkítem le hónapról hónapra egészen decemberig, hogy végül biztosan azt kérjem, amire tiszta szívemből vágyom. Ezt a trükköt mindenképpen javaslom a saját, és a környezetünk idegrendszerének védelmében!

Ha idén az utolsó hónapra hagytad a vásárlást, esetleg még nem tudod, mit adnál valamelyik nőismerősödnek, íme egy lista olyan ajándékokról, amiket nem csak szeretni, hanem valóban használni is fog az illető.

  • Illatok

A kedvenc parfümmel nem lehet mellélőni, hiszen minden nap használjuk, illatozzuk, viseljük magunkon, mint egy ékszert. A védjegyünkké válik, hozzánk tartozik, és jól érezzük magunkat az ölelésében. Külön öröm, hogy karácsony környékén egy-egy parfüm áráért kaphatóak az ajándékszettek, melyek testápolót/mini parfümöt/tusfürdőt is tartalmaznak az illat mellett.

 
Pexels
  • Kiegészítők

A kevesebb néha több, tartja a mondás, és ez érvényes a kiegészítőkre is. Legyen ez táska, cipő, óra, vagy ékszer. Egy-egy ügyesen választott darab akár egy életre is szólhat – éppen ezért, egy gyönyörű kiegészítő igenis jó ajándék lehet.

Ékszer

Választhatsz elegánsat, trendit, páros ékszert. A lehetősége száma végtelen. Én a személyre szabható karkötőket preferálom, melyeket a különböző alkalmakkor ki lehet bővíteni egy-egy újabb charmmal.

Óra

Egy minőségi óra mindig jó döntés, és egyben befektetés is, hiszen egy jól megválasztott darab tökéletes kiegészítője lehet egy lezserebb, sportos szettnek, de egy elegáns viseletnek is.

 
Fotó: Fotolla / Emmer Szabina
  • Lakásillatosító

Vannak olyan nők, akik a pálcikás illatosítókat, mások a diffúzorokat, megint mások a gyertyákat részesítik előnyben. Én mondjuk mindegyiket, mert más-más hangulatot árasztanak, különböző érzelmeket ébresztenek bennünk. 

Pálcikás illatosítók

Rengeteg helyen lehet már kapni finom illatokat. Vannak erre szakosodott üzletek, de fast fashion boltok home részlegen is lehet már találkozni egy-egy ínycsiklandozó karácsonyi limitált kiadással.

 
Pexels

Diffúzorok

A jó minőségű diffúzorok hazai piaca a többiekkel ellentétben meglehetősen szűk. A működéséhez csak vízre és illatolajokra van szükség, amiket kedvünkre cserélhetünk. Lehet már nyugtató, karácsonyra hangoló, meditáló, és mindenféle hangulatra, érzelemre illatot találni. Érdemes jó minőségűt választani, és aromaterápiás szaküzletben beszerezni.

Gyertyák

Ezek közül én a karácsony tematikás szójagyertyákat kedvelem, mert már önmagukban isteni illatuk van, sokáig égnek, és lakásdísznek is kitűnőket. Plusz újra lehet hasznosítani az üveget használat után, például virágtartónak.

  • Rózsakvarc roller

Az arcmasszírozó rollerek évszázadok óta az egyik legfelkapottabb szépségápolási eszköznek számítanak Távol-Keleten, és mostanában egyre jobban terjednek nálunk is. Napi használat mellett csökkenti a puffadtságot, a ráncokat, serkenti a nyirokkeringést.

  • Élmények

Élményt adni karácsonyra mindig jó döntés.

  Pexels
 
Szerencsére manapság már egyre népszerűbb ajándéknak számít az, ha tárgyak helyett élményt adunk a másiknak, hisz nem csak ekkor, hanem az év hátralévő részében is az ajándékozóra gondolunk. Lehet ez egy utazás, koncert, wellness, színházbérlet, vagy akár egy közös hőlégballonozás a naplementében.

Ajánljuk még:

 

Már követem az oldalt

X