Jajj, úgy élvezem én a strandot... – Fürdőruha- és strandtörténeti kvíz láblógatáshoz. KVÍZEZZ!
Kis túlzással már az ókorban is strandoltak az emberek, a meleg ellen a folyóban hűsítették le testüket. Először ehhez még hétköznapi ruhát viseltek, és több ezer évnek kellett ahhoz eltelnie, hogy a férfi és a nő köldöke előkerüljön, ha máshol nem, legalább a strandon. A fürdőruhadivat és ikonikus strandfürdőink múltját bemutató kvíz következik. Vigyázat, mélyvíz! Csak úszóknak! 
Az ADHD nem egy nevelési hiba, és nem a semmiből jön – Interjú Dr. Csiky Miklóssal

Dr. Csiky Miklós az egyik legnépszerűbb ADHD-val foglalkozó gyermekpszichiáter szakember hazánkban, aki nem csak azért tartja fontosnak, hogy az érintett gyermekek minél hamarabb szakemberhez kerüljenek, mert hazabeszél. Interjúnkból kiderül, hogy a fiúknál és a lányoknál másképp jelentkezik az ADHD, hogy sokszor családok esnek szét e viselkedési zavar miatt, a testvérek helyzete sem könnyű, de van kiút, lehetséges a teljes gyógyulás a gyermekek számára. Társadalmunk öt százaléka érintett a kórképben, érdemes tehát tudni róla. 

Könnyfakasztóan mókás történetek a Jézuska lebukásáról, avagy a gyermeki varázs szétesése
Felnőttként mindent elkövetünk, hogy gyermekünk minél később tudja meg, hogy Jézuska helyett mi helyezzük a fa alá a futár által kézbesített ajándékot. Gyerekként azonban nem félünk tőle, hogy egyszer csak összetörik majd a varázs, a világot így ismerjük, Jézuskával, Angyallal, Mikulással – így kerek. Kérdés, hogy mikor hull le a lepel... vagy a szakáll... esetleg a karácsonyfa...