Power Fruit – betarthatatlan fogadalmak helyett egészséges ital, ami nem hizlal (x)

Egészség

Power Fruit – betarthatatlan fogadalmak helyett egészséges ital, ami nem hizlal (x)

Reggeli, ebéd, vacsora – érdekes módon az étkezésekkel kapcsolatban mindenki csak az ételekkel bevitt kalóriákkal számol. De mi a helyzet az italokkal? Nagy-Parádi Tímea, az R-Water Kft. egyik tulajdonosa éppen ezt a kérdést tette fel, ugyanis olyan gyümölcsitalokat szeretett volna az asztalokra tenni, melyeknek alacsony az energiatartalmuk, egy lépésben segítenek a folyadékpótlásban és a megfelelő vitaminbevitelben – és nagyon finomak. A külföldön is népszerű sportitalok után a vállalkozás új termékcsaláddal jelentkezett: a valamennyi korosztály számára kifejlesztett Power Fruit vitaminitalok a gyerekek ízlésének éppúgy megfelelnek, mint a nagyszülők igényeinek. A legfontosabbnak tartott vitaminokat, a C- és D-vitamint pofonegyszerűen juttathatjuk be a szervezetünkbe – hiszen a téli időszakban ezek segítenek leginkább a kórokozók elleni védekezésben. (x)

„Van választás!” – ez az egyik mottója a Power Fruit vitaminitaloknak, nem véletlenül: Nagy-Parádi Tímeáék a cukrozott vagy az eleve túl magas cukortartalmú italokra kínálnak alternatívát. Sportemberként, edzőként és táplálkozási szakértőként Tímea jól tudja, hogy mennyi felesleges kalóriát lehet bevinni csak az üdítőkkel – a 100 százalék gyümölcstartalmú gyümölcslevek fogyasztásával például észrevétlenül visszük be felesleges kalóriák százait, hiszen rendkívül magas a cukortartalmuk, szomjoltásra pedig nem is igazán alkalmasak. Diétázóknak, cukorbetegeknek nem is ajánlják a fogyasztásukat, hiszen – a cukrozott üdítőkhöz hasonlóan – nagymértékben és gyorsan emelik meg a vércukorszintet.

A Power Fruit vitaminitalban pont annyi gyümölcs van, amennyi kell

Ezért döntöttek úgy, hogy italaik 12% gyümölcsöt tartalmaznak majd, hogy kellően frissítőek maradjanak. Márpedig a megfelelő hidratáltság rendkívül fontos, a kiváló minőségű vízből és a zömmel hazai gyümölcsökből készülő Power Fruit italok ilyen szempontból is ideálisak napi fogyasztásra. Édesanyaként Tímea büszke arra, hogy a gyerekek is örömmel isszák a Power Fruit termékeket, melyek egyre népszerűbbek nemcsak itthon, hanem külföldön is.

 Fotó: Nagy-Parádi Tímea, az R-Water Kft. társalapítója

A PRO+ Vegi vitaminitalok a „tabu” zöldségeket is fogyaszthatóvá teszik a gyerekek számára

Mind ismerünk olyan gyerekeket, akik bizonyos zöldségeket elutasítanak. Az egyik legmegosztóbb zöldség a cékla, ami ugyanakkor végtelenül egészséges is, igazi szuperélelmiszer. Szinte nem létezik olyan probléma, amire ne jelentene gyógyírt, egészségvédő hatása kiemelkedő: méregtelenít, és kimagaslóan gazdag értékes összetevőkben: A-, B- és C-vitamin-tartalma miatt fontos táplálék minden korosztály számára. Kár lenne tehát, ha kimaradna a kisebbek étrendjéből, a Power Fruit család kistestvére, a PRO+ Vegi éppen ezzel a céllal született. Úgy kombinálják a céklát az almával, a sárgarépát a citrommal, hogy az pont megfeleljen a gyerekek ízlésének is, a kellemeset a hasznossal tipikus esete minden PRO+ Vegi ital.

 (x)

Ajánljuk még:

Gyógyító kozmetikumok alapja, amiből Napóleon havi 60 üveggel használt – mindent a virágvízről

Amikor először hallottam róla, akkor semmi más, csak maga a kifejezés fogott meg: virágvíz. Már önmagában a szó is olyan friss, üde, kellemes. Aztán elkezdtem használni, és mára már otthonom és fürdőszobám nélkülözhetetlen és állandó lakója lett. Azóta sokat tanultam róla, sokfélét kipróbáltam, és bátran állíthatom: kevés testi-lelki frissítőt ismerek, ami annyira megérintő, mint a virágvizek titkos világa.