Kútépítés, restaurálás otthon és egy art deco ablak a sváb parasztfaluban

Élet. Érzés. Kalaznó!

Megérkezett az Élet. Érzés. Kalaznó! második évadának első epizódja, amiben Norbi bemutatta, hogyan renoválják a kutat, illetve milyen lett a felújított ablak, amire közel egy évet vártak. Mert a parasztház felújítása még közel sincs kész, ám annál élvezetesebb!

2. évad 1. rész

Egy évadon át figyelhettétek, hogyan bontják el a górét Pálinkás Norbiék, aztán hogyan épül-szépül a megújult épület. 

Mivel is készülhetünk fel a télre? – tette fel a kérdést Pálinkás Norbert filmrendező, kalaznói gazda. Ebben a videóban megválaszolta, ők mivel készülnek!

Megérte a sok-sok munka a lugasépítéssel majd a szőlő gondozásával, ugyanis eljött a szüret ideje, és sok borra számíthatnak Pálinkás Norbiék!

Karolin néhány éve talált rá új otthonára párjával, és bár a konyhájuk tökéletesen új, a benne lévő eszközökről ezt már nem mondhatták el. Nyereményjátékunk keretein belül segítettünk nekik, hogy a Fiskars eszközökkel felszerelkezve ezután sokáig élvezhessék a közös főzéseket!

Ha nincs kéznél sodrófa, de sütnél, ha nincs pogácsaszaggatód, de szaggatnál, és klopfoló sem akad a háztartásban – akkor sincs itt a világ vége, mindenre van megoldás. Mutatjuk!