„Kalaznón nem sajnáljuk a titkainkat” – speciális módszert teszteltek Norbiék

Élet. Érzés. Kalaznó!
Hogyan lehet jól felújítani egy régi házat és mik a rossz megoldások? Többek között erről is beszélgettek egy szakértővel Norbiék, majd Kalaznóra érkeztek, ahol a gerendák restaurálásán dolgoztak, de azt is elárultak, honnan tudhatjuk, jó állapotú téglákkal dolgozunk-e.
2. évad 5. rész

Egy évadon át figyelhettétek, hogyan bontják el a górét Pálinkás Norbiék, aztán hogyan épül-szépül a megújult épület. 

Mivel is készülhetünk fel a télre? – tette fel a kérdést Pálinkás Norbert filmrendező, kalaznói gazda. Ebben a videóban megválaszolta, ők mivel készülnek!

Megérte a sok-sok munka a lugasépítéssel majd a szőlő gondozásával, ugyanis eljött a szüret ideje, és sok borra számíthatnak Pálinkás Norbiék!

Karolin néhány éve talált rá új otthonára párjával, és bár a konyhájuk tökéletesen új, a benne lévő eszközökről ezt már nem mondhatták el. Nyereményjátékunk keretein belül segítettünk nekik, hogy a Fiskars eszközökkel felszerelkezve ezután sokáig élvezhessék a közös főzéseket!

Ha nincs kéznél sodrófa, de sütnél, ha nincs pogácsaszaggatód, de szaggatnál, és klopfoló sem akad a háztartásban – akkor sincs itt a világ vége, mindenre van megoldás. Mutatjuk!