Ilyen volt a szüret Kalaznón

Élet. Érzés. Kalaznó!

Megérkezett az ősz és megindult a szüret Kalaznón. Norbi hivatalosan is megalapította egy hordós borászatát, ám ezt rögtön két hordóval tette. A sok munka mellett megtudhatjátok, hogy mi köze Napóleonnak a kékfrankoshoz, és ha a rossz minőségű bort jó sörre cseréljük, az bizony csodákat tehet.

 
2. évad 13. rész

Egy évadon át figyelhettétek, hogyan bontják el a górét Pálinkás Norbiék, aztán hogyan épül-szépül a megújult épület. 

Mivel is készülhetünk fel a télre? – tette fel a kérdést Pálinkás Norbert filmrendező, kalaznói gazda. Ebben a videóban megválaszolta, ők mivel készülnek!

Megérte a sok-sok munka a lugasépítéssel majd a szőlő gondozásával, ugyanis eljött a szüret ideje, és sok borra számíthatnak Pálinkás Norbiék!

Karolin néhány éve talált rá új otthonára párjával, és bár a konyhájuk tökéletesen új, a benne lévő eszközökről ezt már nem mondhatták el. Nyereményjátékunk keretein belül segítettünk nekik, hogy a Fiskars eszközökkel felszerelkezve ezután sokáig élvezhessék a közös főzéseket!

Ha nincs kéznél sodrófa, de sütnél, ha nincs pogácsaszaggatód, de szaggatnál, és klopfoló sem akad a háztartásban – akkor sincs itt a világ vége, mindenre van megoldás. Mutatjuk!