A kertben szinte észrevétlenül tanulhatunk, ha jól megnézzük, mi vesz bennünket körül. Ezt bizonyította most Marcsi az őrségi kertben a három kislánynak.

Langalló

Langalló

16:40

A csíkmadarasi Zsigmond Malom Fogadóban Gáll Timea és férje, Levente egy talpalatnyi mennyországot őriznek: itt forgattuk Nyári konyha sorozatunk következő adását, melyben Timi és Marcsi langallót sütnek. Igazi, erdélyi kenyérlángost, melyet hajdanán az asszonyok kenyérsütés napján a család számára édes és sós változatban is elkészítettek, belesütve minden szeretetüket és gondoskodásukat. Ezúttal egy tizenöt éves barátság ízei is felsejlenek az örökségül kapott receptben.

Az egyik kedvenc kelttésztás receptünk a rác rétes. Omlós, krémes és nagyon finom. Borbás Marcsi a klasszikus változatot osztja meg a Konyhám sorozatban. Ha még nem készítettétek, azért, ha nálatok is rendszeres finomság, akkor pláne süssétek és fogyasszátok egészséggel!

Újabb klasszikus a hagyományos konyhából: a töltött csirke kiadós és egészséges fogás az egész család számára. Borbás Marcsi Konyhám sorozatában is az egyik legnépszerűbb recept. Készítsétek el ti is – a család garantáltan hálás lesz érte!

Viola néni pogácsája szinte elolvad az ember szájában. Szalafőn mindenki ismeri. Amilyen közismert kelt tésztánk a pogácsa, éppen annyi variációját sütik a magyar nyelvterület különböző részein. A lényeg, hogy omlós, réteges és könnyű legyen. Ha jól sikerül, már csak egy hibája marad: gyrosan elfogy. Egészségünkre!