„Az összes érzésed vállalni kell” – Interjú Rákóczi Feri

Mitől erős egy apuka? Megkérdeztük Rákóczi Feritől!

***

Szerintünk egy erős apuka ezerféleképpen lehet erős. Éppen ezért szeretnénk benneteket is megkérni, hogy meséljetek arról, szerintetek milyen egy erős édesapa. Mutassátok be a saját apukátokat, a férjeteket, a barátotokat – bárkit, aki szerintetek egy igazán Erős Apuka! Projektünkről itt olvashattok bővebben!

Néha sajnálatból barátkozunk valakivel, aki aztán a szívbéli legjobb barátunk lesz. Máskor kicsit sem tetszik egy társunk, aztán mégis szerelmesek leszünk – ki érti ezt? Dorka és Bori megpróbálta megfejteni a megfejthetetlent.

„Ő egy olyan típusú ember, akire lehet támaszkodni, akire fel tudok nézni” – Kálnai Antal felesége szerint született rendőr, egy kitartó hős, aki nem is az ország, hanem a világ legjobb apukája!

„Amit a fejébe vesz, abból nem enged” – állítja a tengerésznek készülő Laciról felesége, aki ma már nem a munkában, hanem a sportban edzi magát, tizenhatéves mozgássértült, autista lányával együtt.

„Ha segíteni kell valakinek, mindig első szóra ment” – Simkovicz Zsolt nem csak a családban, de az élet összes területén igyekszik mindent megadni másoknak, amit csak tud.