Kiderítheted, mi mindent mit tud rólad a Google!
A Nagy Testvér figyel. Ahhoz, hogy bármilyen oldalt meglátogassak a neten, minden első használatkor be kell kattintanom a három fogalom valamelyikét: „elfogadom”, „hozzájárulok”, beleegyezem”. Utálom a sütiket. Sokszor már rögtön csak az ablakot bezáró x-eket keresem, mert minden tele van felugró ablakokkal. Mire bejutottam egy oldalra, már tudom, hogy lekövetnek. De mégis mennyire?
„A képernyő foglya lettem” – Hálózatra kötött társadalmunkról
Sokak számára nem vagyok több, mint egy kattintható név vagy egy havonta változó profilkép. Ha ott a nevem mellett a zöld pötty, létezem. Ha nem posztolok, elfelejtenek. A kezemben a toll már girbegurbán jár, és ha nem villog előttem a kurzor, nehezen jön az ihlet. Amikor éjjel, elalvás előtt behunyom a szemem, még percekig böngészőoldalak villódznak lelki szemeim előtt. A képernyő foglya lettem, de már alig emlékszem, milyen is lehet az élet nélküle. 
Segíts te is Marcinak! – Közösségi akció egy hároméves gyógyulásáért

Marci októberben múlt hároméves. Egy izgága, huncut kisfiú, aki imád futkározni, ugrálni, táncolni – mindent, amit egy korabeli kisfiú szeret. Csak hamar elfárad a lába, Marci ugyanis szárkapocscsonthiánnyal született. A rendellenesség most még orvosolható, sajnos azonban nincs meg a család számára a fizetős beavatkozás ára. Ráadásul ketyeg az óra, hogy még időben megtörténhessen a sorsfordító műtét, ezért kérik minél többek segítségét.