Ha nem veszem kézbe a dolgokat, már nem élne a férjem: félrediagnosztizálták

Úgy nőttem fel, hogy ha valami bajunk volt, elmentünk az orvoshoz, aki elmondta, mi a diagnózis, milyen gyógyszert szedjünk rá vagy mi a következő lépés. Ezért kialakult bennem a vakon bízás, amely azonban – ma már tudom, szerencsére – igencsak megbicsaklott bennem, amikor egy alkalommal a gyerekemet vittem vissza kontrollra. Néha harcolni kell, ha félvállról vesznek.

Miniszoknyában az agydaganat mellett: nem a ruha teszi az embert, hanem a kényszer

„Hogyan maradhatsz nőiesen elegáns minden szituációban?” – ez a hirdetés jött velem szembe többször is a közösségi médiában. Nem tudtam kiverni a fejemből, hogy aki ezt írja, tudja, mit beszél, tudja, milyen helyzetek léteznek valójában, úgy igazán egy életben? Például mikor miniszoknyában ülsz egy mentőautóban, beszélgetsz az agydaganatról, és érted, mit mondanak, de a válaszodat már senki nem veszi komolyan, mert kislánynak néznek. 

Kedves naplóm, meddig bírod még?
Meddig tartanak az újévi fogadalmak? Mire alkalmas és mire nem a sokunk által imádott naplóírás? Vajon kitartóbbak leszünk általa? Miért éppen január elsejével kezdődik egy új fejezet a naplónkban? Felszabadító válaszokat kerestem...

Már követem az oldalt

X