Különös, rejtélyes legendák és mítoszok (x)
Hátborzongató, misztikus, rejtélyes, romantikus, meseszerű – ezek a szavak jutnak eszünkbe a legenda szó hallatán. A legendák általában a képzelet szüleményei, szentekről illetve szent helyek keletkezéséről szólnak. Egy-egy hely keletkezésének történetét többféle különböző, rejtélyes legenda övezheti. Összegyűjtöttük a legérdekesebb hazai vonatkozású mondákat. (x)
5+1 bakancslistás őszi program, amit senki nem hagyhat ki (x)
Mindenkinek vannak álmai, vágyai, amiket szeretne még életében megvalósítani. Ehhez nyújtunk egy kis segítséget néhány olyan top belföldi, bakancslistás ötlettel, amelyekre csak ősszel van lehetőség. Most vagy, soha! Használjuk ki a jó időt és adjunk lehetőséget hazánknak, hogy elvarázsoljon bennünket. (x)
Ezért érdemes belföldön utazni: így lehetsz felelős utazó (x)
A környezetvédelem egy nagyon ingoványos téma, bárhol és bármivel kapcsolatban is merül fel. Az utóbbi években nagyon trendivé vált zöldnek lenni, ettől rosszabb trend ne is terjedjen el a világban, én azt mondom. A legnagyobb divatláncok is próbálják zöld termékeikkel irányítani a fogyasztói társadalmat, fenntartható anyagokat, biopamutot, tengerparti hulladékot használnak a ruháik megalkotásához; még egy ananászhéjból készülő vegán bőrt is feltaláltak. Az ötletek nagyon jók, viszont az új bevezetése nem történik meg egyik napról a másikra. A divat mellett az utazás az egyik legelítéltebb dolog zöld körökben, de kis lépésekben ezen a területen is el lehet indulni a helyes irányba. Megmutatjuk, hogyan figyelhetünk oda környezetünkre nyaraláskor és milyen jótékony hatásokat érhetünk el, mint felelős turisták. (x)
Küldetés: A családi csapatépítő élményprogram (x)
Ha megkérdeznénk az embereket, hogyan és hová utaznának szívesen, akkor ilyen és ehhez hasonló válaszokat kapnánk: „ahol még senki nem járt”, „ahol nincs tömeg”, „különleges természeti értékeket látogatnék meg”, „izgalmas, eredeti programon, kóstolókon vennék részt”, „lelki és szellemi feltöltődésre vágyom”… Hol és hogyan találhatunk ilyen programokat hazánkban? Léteznek még ezen a területen új típusú utazási formák? A jó hír az, hogy igen! (x)
5 eldugott csodahely: rejtélyes kastélyok és rég elfeledett legendák nyomában (x)
A nyár közeledtével mindenki, aki megteheti, azon gondolkozik, hogy idén melyik egzotikus országba is utazzon, kérdezősködik ismerősöknél, a neten szörfözik ötletek után. Idén sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt bárki elképzelte. Az elmúlt néhány hónap bezártsága rávezette társadalmunkat arra, hogy rácsodálkozzon a közvetlen környezetünkben lévő csodákra. Nem is kell olyan messzire mennünk, hiszen hazánkban is rengeteg olyan meseszép kastélyt találhatunk, ami épp olyan, de lehet, hogy még szebb, mint például egy Loire völgyi vagy egy angol kastély.  (x)

Már követem az oldalt

X