8 tipp, hogy megszabadulj a muslincáktól

A muslincák jószerivel csak úgy megjelennek a háztartásunkban, és lehetetlennek tűnik megszabadulni tőlük. De honnan jönnek? E kis jószágok jelenlétét sok kérdés övezi: ezeket próbáljuk most megválaszolni. 

20 éves az Igazából szerelem – Mennyire emlékszel a filmre? Kvízünkből kiderül!

Az Igazából szerelem 2003. november 21-én került a mozikba, s lopta be magát egy életre a nézők szívébe. A romantikus komédia a szerelem és a szeretet megannyi formáját dolgozza fel, ám a sikerhez hozzájárult az is, hogy a legnagyobb brit színészek tűntek fel a filmben. A szerethető karaktereket kedves, bájos vagy éppen meghökkentő helyzetekben ismerhetjük meg, méghozzá karácsonykor. A film sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy világszerte 246 millió dollár bevételt hozott! Az alábbi kvízünkben a kezdők és a haladók is találhatnak izzasztó kérdéseket!

7 ország karácsonyi asztala – mit esznek Európában karácsonykor?

Minden nemzetnek megvannak a saját, hagyományos karácsonyi ételei: méghozzá nagyon különlegesek! Érdemes egy kicsit megismerkedni velük, netán ihletet kapni egy-egy fogás elkészítéséhez! Körbejártuk hát Európát, hogy kiderüljön, mi kerül a karácsonyi asztalra egy kicsivel arrébb! 

Megtörténhet a hűtlenség csak úgy, ok nélkül? – A pszichológus válaszol

„Csak úgy megtörtént” – hányszor hangzik el filmekben félrelépés után! Nem véletlenül, miután a valóságban is gyakorta magyarázzák így az eseményeket az érintettek, ha nem egy másik kapcsolat húzódik a háttérben, hanem kalandról, alkalmi esetről van szó. Tényleg így működne, hogy történik valami az agyban, és fel sem fogjuk, mit teszünk? Erről kérdeztük Román Boglárka szexuálpszichológust.

Már követem az oldalt

X