Ázsiai Erő(S) Leves

Ázsiai Erő(S) Leves

Leves

Hozzávalók


  • 40 dkg sertésszűz
  • 1db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 EK reszelt gyömbér
  • 1,5 EK gochujang paszta
  • 35dkg vékonyra reszelt friss kàposzta
  • 25dkg mángold levele és szára
  • 20dkg kimchi
  • 3 EK kimchi leve
  • 1,5 liter zöldség vagy húsleves alaplé
  • 0,5 liter húsvéti sonka főző leve
  • 40dkg udon tészta

Elkészítés

  1. A sertés szüzet nagy lángon le pirítjuk majd kivesszük és félre tesszük
  2. Ugyan abban az edényben mehet párolni a hagyma , fokhagyma , gyömbér
  3. Hozzà adom a Gochujang pasztát jól elkeverem
  4. Fel öntöm az alaplével és a sonka lévele
  5. Beleteszem a kàposztát és a mángold szàràt(mángold szár tetszőleges nagyságra vàgva)
  6. Mehet vissza hús és vele együtt a szintén tetszőleges méretre vàgott mángold levél is
  7. A Legvégén a kimchi leve és a kimchi kerül bele hogy maradjon jó roppanós.
  8. Kifőzöm az udon tésztát és frissen teszem a levesbe nehogy szét ázzon.